Florentin stie ca s-a nascut la Curtea de Arges si ca a fost abandonat intr-un orfelinat de unde a fost adoptat de o familie din Irlanda, care i-a oferit o viata minunata. Tanarul vrea acum insa sa-si cunoasca mama naturala si pe eventualii frati, daca acestia exista.

Florentin a scris un mesaj emotionanat pe o pagina de socializare care prezinta astfel de cazuri, oferind toate detaliile pe care le stie despre familia lui.

Mesajul lui emotionant a impresionat multa lume, astfel incat anuntul lui a fost distribuit pe multe alte pagini in speranta ca se va gasi cineva care ii stie familia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

” SALUTARI DIN IRLANDA!!! Am fost adoptat din Romania de catre o minunata familie irlandeza.

Sunt in cautarea familiei mele biologice. Sper sa ii gssesc pe toti cei inrudiţi cu mine. Numele meu romanesc a fost POPA FLORENTIN. Sunt nascut pe data de 31 martie 1993 in CURTEA DE ARGES, judetul ARGES. Numele mamei biologice este POPA MARIA, tatal necunoscut. Potrivit actelor de adoptie la 3 luni am fost internat in ORFELINATUL CAMPULUNG fiind abandonat la nastere. Este neclar unde am locuit inainte de 11 iunie 1993 cand am ajuns in orfelinat.
Intotdeauna mi-am dorit sa imi gasesc originile, sa vad cu cine seman, sa ştiu cine mi-a dat viata si sa stiu daca am frati si surori. Va rog SA DISTRIBUITI postul si daca cineva stie ceva va rog sa ne contactati cat de repede posibil.”
, este anuntul tanarul irlandez pe pagina de Facebook „Copiii niciodata uitati ai Romaniei”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si