O crimă oribilă a îngrozit comunitatea din Satu Mare, în prima zi de Crăciun. Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din județul Iași, a omorât în bătaie pe un alt bărbat, de 49 de ani, din Satu Mare.

Totul s-a petrecut pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, la ora 02:00, pe strada Lupilor, potrivit PresaSM

Din primele informații, criminalul ar fi fost chiar cel care a sunat la numărul unic de urgență 112, pentru a solicita ajutor, imediat după ce a comis fapta oribilă.

Criminaliștii efectuează cercetări pentru a stabili contextul în care s-a petrecut evenimentul tragic.

Un bărbat a fost ucis în bătaie

Potrivit sursei citate anterior, conflictul dintre cei doi bărbați ar fi avut loc, cel mai probabil, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu. Așa se face că apoi, furios, bărbatul de 25 de ani l-a ucis în bătaie pe bărbatul de 49 de ani.

Sursa mai precizează că amândoi munceau ca ciobani la o fermă de animale din apropierea locului unde s-a produs crima. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie în ziua de Crăciun! O profesoară din București și-a pierdut viața, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Cel vinovat de crimă și-ar fi desfigurat victima, urmând ca într-un final să o ucidă în bătaie. Tot el a fost cel care a sunat la 112 pentru a-și anunța fapta și pentru a solicita ajutor medical. Autoritățile care au ajuns la fața locului l-au imobilizat pe ucigaș, iar ulterior criminaliștii și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au deschis o anchetă și au adunat probe în acest caz.

ambulanta

Cadrele medicale au declarat decesul victimei.

[Sursa foto: Facebook]

Un medic legist a confirmat decesul victimei la fața locului. Acum, urmează ca corpul neînsuflețit al victimei să fie dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare pentru efectuarea autopsiei.

Procurorii și polițiștii îl audiază pe cel responsabil de crimă pentru a aflat mai multe detalii despre contextul în care a avut loc tragedia. În plus, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Sursa menționată notează că în mai multe zone din județul Satu Mare, în prima zi de Crăciun, au avut loc mai multe agresiuni. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si