Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă în Neamţ

Un tânăr a murit după ce ar fi suferit de o criză de epilepsie în timp ce se afla pe bicicletă.

Stefania Pavel,

Un tânăr a murit după ce ar fi suferit de o criză de epilepsie în timp ce se afla pe bicicletă.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr din Neamț a murit după ce a căzut de pe bicicletă în timp ce se deplasa pe o stradă din localitatea Tazlău, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, citat de Agerpres.

Medicii nu au mai putut să-l salveze pe bărbat

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 27 de ani, din Tazlău se deplasa pe o bicicletă, în aceeaşi localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare căzând pe partea carosabilă, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale", se precizează într-o informare transmisă de IPJ Neamţ.

Citește și: A murit Ionuț, tânărul de 31 de ani care a stat în comă, în urma unei dureri de măsea

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical care a intervenit la faţa locului

[Sursa foto: PixaBay]

Tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical care a intervenit la faţa locului, fiind declarat decesul. Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit unor surse, accidentul s-a produs în contextul în care biciclistul ar fi suferit o criză de epilepsie, conform Observator.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI