Tânărul de 27 din Tutova, județul Vaslui, ar fi stropit cu combustibil bunurile din casă și apoi le-a dat foc. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de pompieri.

Citește și: A murit pacienta arsă în explozia din spitalul din Ploiești. "Depunem plângere penală pentru ucidere din culpă"

La sosirea pompierilor ISU, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, cu riscul de propagare la casele din vecinătate, potrivit publicației Vremea Nouă.

Părinții au reușit să scape cu viață

Din fericire, părinții piromanului au reușit să se autoevacueze în timp util și nu au suferit arsuri, nici nu s-au intoxicat cu fum.

După o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat. Potrivit surse citate, acoperișul, pereții și bunurile din locuință fiind degradate în proporție de peste 80%.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Un tânăr de 27 din Tutova, Vaslui, ar fi stropit cu combustibil bunurile din casă și apoi le-a dat foc.

Un tânăr de 27 din Tutova a dat foc casei părintești

[Sursa foto: Vremea Noua]

Ce au transmis oficialii ISU

O locuinţă din comuna Tutova a ars, în noaptea de miercuri spre joi, a ars în urma unui incendiu provocat de fiul proprietarilor, au transmis și reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu produs într-o locuinţă din comuna Tutova. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată şi exista riscul de propagare la alte vecinătăţi. Proprietarii locuinţei se autoevacuaseră, astfel că nu au suferit arsuri şi nici nu s-au intoxicat. După a o oră şi jumătate, incendiul a fost lichidat, acoperişul, pereţii şi bunurile din locuinţă fiind degradate în proporţie de peste 80%.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acţiunea intenţionată, un bărbat în vârstă de 27 ani, fiul proprietarilor fiind cel care a stropit cu un lichid combustibil bunurile din casă, după care le-a dat foc", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, în vederea luării măsurilor legale. 

Un tânăr de 27 de ani din Vaslui a dat foc casei părinților

Un tânăr de 27 de ani din Vaslui a dat foc casei părinților

[Sursa foto: Vremea Noua]

Un tânăr de 27 de ani din Vaslui a dat foc casei părinților

Un tânăr de 27 de ani din Vaslui a dat foc casei părinților

[Sursa foto: Vremea Noua]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si