Soferul masinii implicate in noaptea de joi spre vineri intr-un accident in zona loclitatii buzoiene Satuc si soldat cu moartea unei fetite de 11 ani este un barbat de 27 de ani, care nu avea permis de conducere si care bause. In acest caz, a fost intocmit dosar penal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

"Referitor la accidentul rutier produs pe DN10, in urma verificarilor a reiesit ca un barbat de 27 de ani, din Greceanca, a condus un autoturism pe DN10, in localitatea Satuc, iar pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum, a iesit in afara carosabilului unde a acrosat o conducta de distributie gaze naturale, ulterior rasturnandu-se. Din impact a rezultat decesul unei minore in varsta de 11 ani, din Candesti", anunta Politia.

Soferul nu detine  permis de conducere iar in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca avea o concentratie de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat.



Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

Surse din randul anchetatorilor afirma ca masina este un Audi inmatriculat in Neamt. Aceleasi surse declara ca fetita si soferul masinii aveau acelasi nume de familie insa nu se cunoaste inca eventuala relatie de rudenie.

De asemenea, fetita era imbracata sumar, iar trupul ei a fost gasit in afara masinii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si