Un tânăr de 28 de ani din Galați a fost prins de Poliție drogat la volan, în timp ce conducea prin localitate. El a fost depistat sub influența metamfetaminei.

Acum, el este cercetat penal, după ce a fost depistat la volan sub influența metamfetaminei, potrivit IPJ Galați.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci și Secției 7 Poliție Rurală Matca au depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Cudalbi, județul Galați, în timp ce conducea o mașină sub influența substanțelor psihoactive pe DJ 251B, în localitatea Cerțești.

Bărbatul a fost testat cu aparatul „Drugtest”, iar rezultatul obținut a fost unul pozitiv la consumul de metamfetamină. Conducătorul auto a fost ulterior dus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Citește și: Un copil de 12 ani, accidentat de un șofer drogat în Târgoviște. Bărbatul a fost reținut

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Un copil de 12 ani, accidentat de un șofer drogat în Târgoviște. Bărbatul a fost reținut

Un copil în vârstă de 12 ani a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un șofer de 28 de ani care era drogat.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în Târgoviște.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe strada Laminorului, un pieton în vârstă de 12 ani, din Târgoviște, a fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani.

Citește și:  VIDEO- O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Câmpia Turzii. Ea traversa regulamentar

„În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe str.

Laminorului, un pieton, de 12 ani, din Târgoviște, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani. Pietonul a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Totodată, conducătorul auto a prezentat un rezultat preliminar pozitiv pentru consumul unor substanțe psihoactive. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”  , a precizat  IPJ Dâmbovița.

Potrivit anchetatorilor, în urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si