Un accident rutier grav s-a produs duminică seara, pe raza localității Zeicani, județul Hunedoara. Mașina condusă de un tânăr de doar 28 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 28 de ani

Din păcate, șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, iar echipele de salvatori s-au chinuit minute în șir pentru a-l salva.

El a fost găsit însă, fără semne vitale. Pompierii l-au scos din mașină, iar echipajele medicale au declarat decesul acesteia. Alte două persoane au fost extrase din mașină, însă cei doi bărbați au fost evaluați medic la fața locului și nu a fost nevoie ca ei să fie transportați la spital.

"În această seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un accident rutier care a avut loc pe raza localității Zeicani. De urgență, spre locul indicat s-au deplasat pompierii Punctului de Lucru Totești cu o autospecială de descarcerare și echipajul SMURD Hunedoara. În sprijin, a fost mobilizată și o autospecială de descarcerare de la Punctul de Lucru Bretea Română. De asemenea, pentru acest caz au fost alocate două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Tânăr mort Hunedoara

Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în Hunedoara.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Un turist a intrat cu mașina pe două pârtii pentru a ajunge cât mai aproape de locul de cazare și pentru a nu căra prea mult bagajele. Ce pedeapsă a primit

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire a izbucnirii incendiilor într-o astfel de situație.

Un şofer din Constanţa s-a răsturant cu mașina și s-a înfipt într-un gard

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa derulează o anchetă internă, după ce un șofer care a provocat un accident grav în Constanța nu a fost testat pe loc pentru consumul de droguri. El s-a răsturnat cu mașina de două ori, iar apoi autovehiculul său a rămas înfipt într-un gard.

Păi să vină. Nu zic nu, să vină (n.red. poliţia). Nu am consumat, omule. Am permis, mi-a expirat ieri. Asta e singura problemă", a spus șoferul.

Accident Constanța

Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în Constanța.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit în timp ce plutea pe mare, în Constanța. Despre cine este vorba

Între timp, s-a demonstrat faptul că el consumase substanțe interzise. A fost o minune faptul că tânărul nu a fost rănit.

" Am vreo zgârietură? Dumnezeu este cu mine, omule. Asta mi-e sfânta cruce. Să dea cu fulger în mine acum", a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si