Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața într-un teribil accident, în Hunedoara. Alte două persoane au fost rănite

Un accident teribil s-a petrecut seara trecută, în apropiere de localitatea Zeicani, din judeţul Hunedoara. Un tânăr de 28 de ani s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile.

Stefania Pavel,

Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața într-un accident, în Hunedoara.

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident rutier grav s-a produs duminică seara, pe raza localității Zeicani, județul Hunedoara. Mașina condusă de un tânăr de doar 28 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 28 de ani

Din păcate, șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, iar echipele de salvatori s-au chinuit minute în șir pentru a-l salva. El a fost găsit însă, fără semne vitale. Pompierii l-au scos din mașină, iar echipajele medicale au declarat decesul acesteia. Alte două persoane au fost extrase din mașină, însă cei doi bărbați au fost evaluați medic la fața locului și nu a fost nevoie ca ei să fie transportați la spital.

"În această seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un accident rutier care a avut loc pe raza localității Zeicani. De urgență, spre locul indicat s-au deplasat pompierii Punctului de Lucru Totești cu o autospecială de descarcerare și echipajul SMURD Hunedoara. În sprijin, a fost mobilizată și o autospecială de descarcerare de la Punctul de Lucru Bretea Română. De asemenea, pentru acest caz au fost alocate două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în Hunedoara.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Un turist a intrat cu mașina pe două pârtii pentru a ajunge cât mai aproape de locul de cazare și pentru a nu căra prea mult bagajele. Ce pedeapsă a primit

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

De asemenea, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire a izbucnirii incendiilor într-o astfel de situație.

Un şofer din Constanţa s-a răsturant cu mașina și s-a înfipt într-un gard

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa derulează o anchetă internă, după ce un șofer care a provocat un accident grav în Constanța nu a fost testat pe loc pentru consumul de droguri.

El s-a răsturnat cu mașina de două ori, iar apoi autovehiculul său a rămas înfipt într-un gard.

Păi să vină. Nu zic nu, să vină (n.red. poliţia). Nu am consumat, omule. Am permis, mi-a expirat ieri. Asta e singura problemă", a spus șoferul.

Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în Constanța.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit în timp ce plutea pe mare, în Constanța. Despre cine este vorba

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Între timp, s-a demonstrat faptul că el consumase substanțe interzise. A fost o minune faptul că tânărul nu a fost rănit.

" Am vreo zgârietură? Dumnezeu este cu mine, omule. Asta mi-e sfânta cruce. Să dea cu fulger în mine acum", a mai spus el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI