Accidentul s-a intamplat intr-o intersectie foarte circulata din Galati. Soferul de 31 de ani a virat la dreapta, fara sa observe ca din partea stanga venea un autoturism care circula regulamentar. Cum ambele masini aveau viteza, impactul nu a putut fi evitat.

Imediat in zona au venit si salvatorii. Unul dintre soferi cel in varsta de 31 de ani a reusit sa iasa singur din masina grav avariata dar dupa ce a facut cativa pasi s-a prabusit pe caldaram si a murit.

„Ar fi iesit din masina si imediat a intrat in stop cardio-respirator. Echipajul s-a apucat de manevre de resuscitare. Al doilea pacient, un barbat de 19 ani cu diverse leziuni, traumatisme de member, escoriatii, fara nimic, apparent grav”, a declarat medicul de pe ambulanta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Consulul Ungariei la București a murit într-un accident pe A1. El a fost decapitat după ce un TIR i-a strivit mașina- antena3.ro

Circulatia in zona a fost intrerupta mai bine de o ora, pana cand politistii de la Rutiera au facut toate masuratorile, iar masinile au fost ridicate.

Si la Constanta un barbat a murit iar alte doua persoane au ajuns in stare grava la spital, aseara, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac.

Tragedia s-a petrecut in centrul orasului si nimeni nu isi explica cum s-a putut intampla asa ceva.

Martorii spun ca soferul ar fi pierdut inexplicabil controlul volanului.

Pompierii au reusit cu greu sa scoata victimele din masina care se incolacise pur si simplu in jurul pomului.

Medicii s-au luptat sa le salveze pe cele trei persoane aflate in masina. Din pacate soferul a decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si