Deși, inițial, cei doi au avut o relație foarte bună, în urmă cu trei ani au apărut problemele. Nașul, Tiberiu Panci, i-a făcut curte soției finului, iar relația extraconjugală a culminat cu mutarea femeii la domiciliul amantului. Mutarea a avut loc atunci când Dumitraș Grigoraș se afla în Germania. Ulterior, soții au ajuns, cum se spune, la un numitor comun, iar femeia a revenit la domiciliul conjugal, cei doi convenind să ducă mai departe mariajul de dragul celor trei copii.

Citeste si: Caz șocant în județul Botoșani: O mamă și-a ucis fiul de 17 ani și a încercat să se sinucidă

Totuși, conform  adevarul.ro, în luna februarie a acestui an a avut loc un nou conflict între naș și fin. Observând în fața curții mașina lui Tiberiu Panci, Grigoraș a decis să acționeze, fiind convins că relația soției cu nașul copilului său nu s-a încheiat. A pus mâna pe o țeavă metalică, iar scandalul a luat amploare. Când Tiberiu Panci a încercat să fugă, finul său a aruncat cu țeava după el, lovându-l.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„În momentul în care inculpatul a văzut că numitul Panci Tiberiu s-a prăbuşit din picioare, căzând la pământ, inculpatul s-a deplasat imediat spre acesta şi a încercat să-i acorde primul ajutor, sens în care inculpatul a susţinut  capul victimei, sprijinindu-l şi i-a scos limba din gură pentru a nu şi-o înghiţi, după care i-a cerut soţiei sale să aducă un vas cu apă pentru a şterge victima de sânge”, au arătat procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată, conform sursei precizate mai sus.

Citeste si: Crimă macabră! Și-a ucis soția apoi a gătit-o

Dumitraş Grigoraş a fost foarte afectat când şi-a dat seama ce a făcut. Martorul a relatat că s-a deplasat spre acel loc şi „a văzut cum numitul Panci Tiberiu era căzut la pământ, într-o baltă de sânge, gemea şi avea mult sânge în zona capului, iar inculpatul Dumitraş Grigoraş îi susţinea capul, voind să-l ajute, timp în care inculpatul spunea ”vai, ce-am făcut, l-am omorât”. Dumitraș Grigoraș a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, însă sentința nu este definitivă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si