Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 33 de ani și-a pierdut viața subit, după ce a acuzat stări de rău în sala de forță

Un tânăr de 33 de ani din Cluj s-a prăbușit din senin în sala de forță din Câmpia Turzii, acolo unde se antrena. Bărbatul ar fi angajat al unității militare din Turda.

Stefania Pavel,

Un tânăr de 33 de ani din Cluj s-a prăbușit din senin în sala de forță din Câmpia Turzii, acolo unde se antrena. Bărbatul era angajat al unității militare din Turda.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat în vârstă de 33 de ani care a acuzat stări de rău într-o sală de forță din Câmpia Turzii a murit subit sub ochii celor prezenți la antrenament. Acesta a fost dus la spitalul din localitate, însă medicii nu i-au mai putut salva viața, potrivit informațiilor TurdaNews.

Bărbatul nu avea urme de violențe pe corp

Incidentul șocant a avut loc marți, 26 septembrie. IPJ Cluj a confirmat incidentul, precizând că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din localitate și că s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor legale. 

Citește și: EXCLUSIV: Adrian Lucaciu, profesorul de sport găsit fără suflare în Lacul Tarnița, trebuia să fie alături de elevi în prima zi de școală: ”Un om deosebit, un sportiv desăvârșit dedicat familiei și un profesor răbdător și pasionat”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Sesizarea a fost primită în jurul orei 23:30. Un bărbat de circa 33 de ani ar fi decedat la unitatea medicală din Câmpia Turzii. Nu există suspiciuni cu privire la o moarte violentă, pe corpul lui nu au fost evidențiate urme de violență. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Conform TurdaNews  ar fi vorba despre un angajat al unei unități militare din Turda, tânărul nefiind căsătorit și neavând copii.

Un polițist și-a dat ultima suflare pe terenul de sport din parcul municipal Roman

Pe data de 12 septembrie, un polițist din județul Neamț s-a prăbușit pe terenul de fotbal, sub privirile colegilor săi. Bărbatului de 40 de ani i s-a făcut rău, moment în care prietenii săi au sunat la 112.

Acesta avea 40 de ani, o soție și 2 copii minori.

Citește și: Crimă înfiorătoare! Bătrână ucisă de două adolescente de 14 și 15 ani în Republica Moldova: Măcar să fi fost bogată, dar o băbuță săraca”

Un polițist și-a dat ultima suflare pe terenul de sport din parcul municipal Roman.

[Sursa foto: Facebook]

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI