Tragedie fără margini pentru o familie din Gorj, după ce un tânăr de doar 21 de ani a murit pe loc, în pădure, în timp ce căra lemne cu tractorul. 

În după-amiaza zilei de marți, 2 aprilie, un apel la numărul unic de urgență a alertat autoritățile din Gorj. Conform acestuia, un bărbat fusese prins sub tractorul pe care-l conducea, într-o râpă, în pădurea din Bolboși, satul Ohaba Jiu, Gorj.

Citește și: Scene șocante într-o stație de autobuz din Târgu Jiu! O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui tânăr

Pădure Gorj

Accident cu tractorul 

[Sursa foto: Gorjeanul.ro]

A murit în timp ce căra lemne

Astfel că, la fața locului au ajuns imediat și salvatorii, doar că, din păcate, pentru victima de 21 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Omul a fost găsit inconștient și fără semne vitale de către cei care au venit să îi sară în ajutor, astfel că, medicii au fost nevoiți să îi declare decesul pe loc.

Acum cazul a fost preluat de oamenii legii, în curs fiind o anchetă care va demonstra împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment și cine se face vinovat de moartea tânărului tractorist. Până atunci, însă, familia bărbatului de 21 de ani, mort  sub tractor, se pregătește de înmormântarea acestuia. 

Citește și: Fostul baron de Gorj, pus sub control judiciar! Dan Morega ar fi condus de nenumărate ori fără permis

”S-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj care au constatat că ansamblul format din tractor și remorcă s-a răsturnat și l-a surprins pe bărbat care, din nefericire, era în stare de inconștiență și fără semne vitale. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 21 de ani.Colegii noștri au intervenit pentru a extrage victima, iar cazul a fost preluat de către colegii din cadrul IPJ Gorj pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment”, a comunicat purtătorul de cuvânt al instituției, Florin Chisim, notează Gorjeanul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si