Din dorința de a-și satisface o poftă culinară, un tânăr din județul Argeș s-a ales cu o sentință de trei ani și patru luni de închisoare. 

Cum a reușit tânărul să ajungă în această situație tragică?

Pedepsit cu înshisoarea după ce a plecat să-și satisfacă poftele culinare

Un tânăr, din județul Argeș, trece printr-o situație tragică. Acesta nu a mai putut rezista tentației de a mânca un hamburger și a fugit de acasă, în condițiile în care se afla în arest la domiciliu.

În timp ce se afla la fast-food, a fost căutat de autorități, care au constat plecarea acestuia.

barbat hamburger

Un tânăr din Argeș nu a mai rezistat tentației și s-a ales cu 3 ani și 4 luni de închisoare

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că pofta a contat mai mult decât condiția în care se afla. Părăsirea locuinței, în situația în care era arestat la domiciuliu, a atras o sentință de trei și patru luni de închisoare.

Tânărul se afla în arest la domiciliu din luna ianuarie, fiind cercetat pentru cosum de substanțe interzise. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În aceste condiții, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura arestului preventiv pentru evadare.

Curtea de Apel Pitești a decis ca tânărul să primească o sentință definitivă de 3 ani, 4 luni și 10 zile de închisoare pentru toate infracțiunile comise, relatează digi24.ro.

Citește și: VIDEO-Individul din Galați care și-a înjunghiat părinții nu va face nicio zi de închisoare! Ce a arătat expertiza medico-legală?

inchisaore

Un tânăr din Argeș s-a ales cu 3 ani și 4 luni de închisoare! 

[Sursa foto: istockphotos]

Tânărul ar fi părăsit domiciliul de mai multe ori

Potrivit informațiilor transmise de digi24.ro, tânărul nu s-ar aflat la prima abatere de acest gen. Înainte cu câteva zile de a merge la fast-food pentru a mânca un hamburger, tânărul ar fi părăsit domiciliul pentru a merge la fosta sa iubită, aflată la câteva blocuri distanță.

Ca motiv, tânărul s-ar fi folosit de cățelușul pe care cei doi îl aveau și care, după despărțire, ar fi rămas în grija tinerei. Ajuns la apartamentul acesteia, în brațe cu cățelușul se afla actualul partener al fostei sale iubite.

Între cei doi a izbucnit un conflict, iar tânăra a alertat imediat autoritățile. În urma acestui incident, tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de încălcare a arestului la domiciliu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si