Tribunalul Bacău a condamnat cinci tineri la pedepse cuprinse între 16 și 23 de închisoare pentru lipsire de libertate, viol și omor calificat. Decizia instanței nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel Bac ău.

Pe data de 01.08.2020, cei cinci tineri au dat o petrecere în imobilul în care se aflau. Când aceștia au rămas fără băuturi alcoolice, au rugat un taximetrist să le cumpere băuturi și țigări.

Un băiat care a oprit un taxi pentru a ajunge acasă a ajuns în mașina taximetristului, care a fost transportat la petrecerea tinerilor. Acesta era în vârstă de 27 de ani, din satul Mileștii de Sus.
Când a ajuns în locuință, a fost invitat să danseze, dar băiatul a refuzat, fiind lovit cu palmele peste față.
”Din declaraţiile date de către inculpaţi rezultă că victima ar fi încercat să părăsească locuinţa de mai multe ori, dar a fost oprită de fiecare dată şi lovită ulterior de către inculpaţi”, spun anchetatorii.

Citeste si: Copilul de doi ani bătut de părinți este în moarte cerebrală

Lovit cu piciorul în cap până la inconștiență

Pentru că începuse să îi curgă sânge din nas, victima a vrut să fugă, dar a continuat să fie lovit cu palme și pumni. Unul dintre tineri l-a lovit pe băiat cu piciorul în cap și a căzut inconștient la pământ.

Agresorii l-au aruncat pe tânăr într-un șant, dar speriați de starea acestuia, l-au adus înapoi în casă și l-au stropit cu apă și oțet.
Mai mult decât atât, unul dintre tineri l-a agresat sexual în ultimele momente de viață ale acestuia.
Chiar dacă au realizat că tânărul era pe moarte, agresorii nu au făcut nimic ca să îi salveze viaţa. ”Deşi victima era inconştientă, aceasta a început la un moment dat să horcăie, inculpaţii sfătuindu-se ce să facă, hotărând să nu sune la ambulanţă de frica consecinţelor”, se menţionează în rechizitoriu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O adolescentă de 15 ani a fost bătută de două fete într-un parc

Victima a fost violată chiar înainte să moară

”Desfăşurarea evenimentelor s-a întins pe o perioadă de 7 ore, iar victima nu a fost permanent agresată, ci periodic, însă suferinţa acesteia a fost prelungită în mod inutil. Este foarte posibil ca la momentul aplicării primelor lovituri, niciunul dintre inculpaţi să nu fi avut intenţia de a ucide victima, însă pe măsură ce pe parcursul nopţii agresiunile asupra acesteia s-au înteţit, această conduită fiind dublată şi de tentativele eşuate ale acesteia de a scăpa, scenariul uciderii victimei a început să se contureze din ce în ce mai pronunţat, atitudinea inculpaţilor fiind una de indiferenţă, acceptând şi posibilitatea producerii acestui scenariu”, este concluzia judecătorilor.

Citeste si: DN1, drumul.... bătăilor în trafic

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si