Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr din Bârlad și-a văzut moartea cu ochii. Era să fie spulberat de o mașină scăpată de sub control

Un tânăr din Bârlad a scăpat ca prin urechile acului de la moarte după ce o șoferiță a piedut controlul volanului. Incidentul s-a petrecut chiar în faţa spitalului unde femeia lucrează ca asistentă.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile de coșmar au fost suprinse de camera video a unei mașini care circula prin zonă. Conform Vremea Nouă, şoferiţa, care are o boală gravă la picioare, a scăpat maşina de sub control și a ajuns pe trotuar. Din fericire, a scăpat întreagă, atât ea, cât şi tânărul care era să aibă parte de un sfârșit tragic!

Citeste si: Un tânăr din Bârlad și-a văzut moartea cu ochii. Era să fie spulberat de o mașină scăpată de sub control

Șoferița în vârstă de 51 de ani a ajuns pe trotuarul din faţa spitalului şi a intrat cu viteză în gardul Secţiei de Boli Infecţioase. Aceasta ar fi încurcat pedalele între ele deși, surse din spital spun că aceasta ar avea probleme mari de sănătate la picioare, asa că n-a încurcat pedalele, ci pur şi simplu nu le-a putut mişca şi s-a dus direct în gard!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Opt români care făceau parte dintr-o reţea de proxeneţi din Italia au fost arestați

Citeste si: VIDEO| Dorințele ciudate ale artiștilor de la Untold. Ce a cerut Robbie Williams

"Doamna care a făcut accidentul, nu cred că a încurcat frâna cu accelerația. Ea este o persoană cu probleme grave de sănătate, are probleme grave la picioare. Ea ar trebui să conducă o masină specială pentru persoane cu handicap. Bine că n-a omorât pe cineva. Dar nu e prima dată când se întâmplă", scrie pe o pagină de socializare cu informaţii din Bârlad, o cunoştinţă din spital a şoferiţei.

Citeste si: Alertă în România! Oameni înţepaţi cu seringa pe stradă

O minune a făcut ca tânărul care se afla atunci pe trotuar să nu fie luat în plin şi izbit în gard, mașina trecând milimetric pe langă el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI