Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr din Brașov a fost reținut după ce a furat un taxi. Acesta se afla în stare de ebrietate și nu avea permis

Polițiștii din Brașov au reținut un tânăr în stare de ebrietate după ce a furat un taxi. Agenții au descoperit că bărbatul nu deținea permis de conducere.

Diana Bostan,

Taxi


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul s-a petrecut în prima zi de Paște, atunci când tânărul a comandat un taxi, a furat cheile mașinii și apoi a fugit cu el.

Tânărul în vârstă de 22 de ani era beat și nu deținea permis de conducere

Bărbatul i-ar fi spus taximetristului că nu are bani, dar că îi poate lăsa telefonul drept garanție până vor ajunge la gară, acolo unde ar urma să fie așteptat de o rudă pentru a achita cursa.

Citește și: Accident rutier pe DN 1. Șoferul care a provocat accidentul nu deținea permis de conducere

Ajuns la destinație, tânărul nu a vrut să-i plătească cursa, astfel că telefonul ar fi rămas la taximetrist. Însă tânărul a reușit să-i fure cheile din contact ale taximetristului și să fugă cu mașina.

Ce spun polițiștii din Brașov despre acest caz

„După un timp, bărbatul a revenit în zona unde se afla parcat autovehiculul taxi, s-a urcat la volanul acestuia şi l-a condus, însă a fost surprins de un echipaj de poliţie.

În cadrul controlului pe care poliţiştii l-au efectuat, s-a stabilit că cel oprit în trafic nu deţine permis de conducere şi că prezintă indicii a se afla sub influenţa alcoolului, fapt confirmat de testul efectuat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit poliţiştii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Accident grav cu patru victime. O persoană și-a pierdut viața

Tânărul a fost prins de către polițiști, iar acum este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

Citește și: Accident grav între un autobuz și alte două mașini. Două persoane au ajuns la spital

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI