Tragedia s-a petrecut miercuri dimineață, pe o plantație de afine din Brașov. Alarma s-a dat în jurul orei 10:30, atunci când un bărbat în vârstă de 30 de ani s-a răsturnat cu tractorul și a căzut cu utilajul agricol într-un lac de irigații de lângă localitatea Bucium.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bătrân din Cluj! Bărbatul de 70 de ani a pierit după ce a ars vegetație uscată și nu a mai putut să controleze focul

tractor, barbat inecat, muncitor mort

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Pe tractor se mai afla și un alt muncitor, care a scăpa ca prin minune. La fața locului au intervenit autoritățile, după ce un bărbat a sunat la 112. La locul accidentului au venit mai multe echipaje SMURD, scafandrii și un elicopter.

„În jurul orei 10.30 am fost anunțați că un tractor a căzut în lacul Bucium (n.r. comuna Șinca). La fața locului au fost alocate o autospecială de descacerare, o barcă pneumatică, echipajul de scafandri, containerul multirisc, o autospeciala cu apă și spumă și o ambulanță SAJ.

De asemenea, s-a deplasat si elicopterul SMURD Brasov. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipele de salvare, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit înecat și declarat decedat de către personalul medical”, a anunțat ISU Brașov.

Ceilalți muncitori din zonă spun că nici cel care conducea tractorul și nici celălalt muncitor nu aveau permis de conducere. De asemenea, nimeni nu ar fi supravegheat echipa în momentul în care s-a petrecut tragedia, scrie stirileprotv.ro. Martorii spun că omul ar fi băut înainte de a se urca

la volanul tractorului.  

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și au audiat martorii și angajații care lucrează la ferma din Brașov.

Citește și: Ioana s-a spânzurat la doar 18 ani, după despărțirea de șeful Poliției din Broșteni, în vârstă de 35 de ani. Tragedia a născut o petiție în comunitatea suceveană: „A fost mușamalizată”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si