Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Buzau a condus baut si cu permisul suspendat si s-a oprit in stalp. Apoi a fugit de politisti

Dupa ce s-ar fi cinstit bine cu mai multe pahare, un sofer in varsta de 27 de ani a plecat impreuna cu prietenul sau la drum. Tanarul, fiul unei judecatoare si a unui general din armata, a condus prin oras desi avea permisul suspendat de cateva zile pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Martorii spun ca barbatul, care este si pilot la Unitatea Militara de la Boboc, s-ar fi urcat baut la volan alaturi de un coleg de serviciu, care ar fi fost si el in stare de ebrietate. Soferul a condus, desi avea permisul suspendat de cateva zile... tot pentru bautura! La un moment dat, tanarul a vazut echipa de politie care supraveghea traficul. A accelerat, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un semn de circulatie de pe marginea drumului.

A FUGIT DE POLITISTI!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Imediat, soferul s-a dat jos din masina si a luat-o la fuga printr-o parcare. Colegul sau a ramas in masina. Era prea ametit ca sa mai fuga. Pana la urma, politistii l-au prins pe teribilist.

Tanarul sofer este cunoscut drept" baiat de bani-gata", cu mama, judecatoare si tatal, general de armata. Cunoscuti spun ca teribilistul tocmai fusese oprit si de la zbor din cauza comportamentului.

Tanarul a refuzat sa sufle in fiola. A fost preluat de un echipaj si transportat la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

Surpriza, insa! Politistii spun ca tanarul a refuzat si la spital sa i se recolteze sange, asa ca a fost lasat sa plece acasa. Tanarul va fi cercetat pentru ca a condus, desi avea permisul suspendat, dar si pentru ca a refuzat sa i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI