Tânărul de 19 ani s-a sinucis cu o armă de vânătoare și a fost găsit mort în zona unei halde de steril din județul Caraș-Severin.

Citeste si: Două străzi din Capitală au fost închise, după ce un tânăr și-a bătut tatăl și s-a urcat pe un acoperiș

Acesta a lăsat un bilet în limba croată. Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la trupul tânărului găsit fără suflare.

Cercetările au scos la iveală faptul că acesta s-ar fi sinucis. Unchiul tânărului l-a găsit și a alertat autoritățile.

Citeste si: Un tânăr a fost reținut după ce a amenințat cu cuțitul în plină stradă

Un tânăr a fost reținut după ce a amenințat cu cuțitul în plină stradă

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la un tânăr care a amenințat trei persoane cu un cuțit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un tânăr a amenințat trei persoane cu un cuțit, în fața unui bar din localitatea Bicaz. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Tânărul de 22 de ani este din Hangu. Victimele au vârsta între 25 și 30 de ani.

Citeste si:  Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

Acesta a avut un comportament violent și asupra unui echipaj medical sosit la fața locului. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citeste si:  Atac armat în Carolina de Nord. Cel puțin 5 morți și mai mulți răniți

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

Bărbatul din Gârcina, Neamț, și-a înjunghat soția, a lăsat-o să moară, apoi s-a dus să bea, iar când s-a întors, s-a culcat.

Crima a avut loc pe data de 18 februarie 2022, când un bărbat de 59 de ani din comuna nemțeană Gârcina și-a agresat nevasta, de 51 de ani.

Citeste si:  Mesajul sfâșietor trimis de chirurgul Radu Mirică înainte să se sinucidă. Motivul ar fi fost certurile dintre cei doi soți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si