Tânărul de 20 de ani care conducea tractorul a fost prins sub utilaj, potrivit presei locale. La fața locului s-au deplasat pompierii, un echipaj de la ambulanță, altul SMURD și poliția. Cu toate eforturile făcute de personalul medical, tânărul a decedat în urma rănilor foarte grave suferite.

Citeste si: Cel mai scump loc de parcare într-un oraș aglomerat: peste 3.700 lei pe an

Accidentul a avut la ora 1 noaptea

Din primele informații, accidentul ar fi avut loc după ora 1 noaptea. Nu este clar ce făcea tânărul cu utilajul la acel moment.

La fața locului s-au deplasat pompierii, un echipaj de la ambulanță, altul SMURD și poliția. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit pe DN 6: Patru persoane și-au pierdut viața

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și cercetează modul în care s-a produs tragedia în care şi-a pierdut viaţa bărbatul.

Accident tragic cu tractor și remorcă

Patru persoane au decedat în urma unui accident produs joi seara în localitatea Constantin Daicoviciu din județul Caraș-Severin.

,,În această seară, pe DN 6, la ieşirea din localitatea Constantin Daicoviciu s-a produs un accident soldat cu decesul a patru persoane. În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, înmatriculat în Ungaria şi un autoturism în care se aflau 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani, din judeţul Caraş-Severin”, a informat, joi seară, IPJ Caraş-Severin. 

Sursa: Monitorul de Cluj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si