Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a murit strivit sub tractorul pe care-l conducea

Un accident tragic a avut loc noaptea trecută în comuna clujeană Moldoveneşti. Un tânăr și-a pierdut viața după ce un tractorul pe care îl conducea s-a prăbuşit peste el.

Razvan Ilie,

Cu toate eforturile făcute de personalul medical, tânărul a decedat în urma rănilor foarte grave suferite.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul de 20 de ani care conducea tractorul a fost prins sub utilaj, potrivit presei locale. La fața locului s-au deplasat pompierii, un echipaj de la ambulanță, altul SMURD și poliția. Cu toate eforturile făcute de personalul medical, tânărul a decedat în urma rănilor foarte grave suferite.

Citeste si: Cel mai scump loc de parcare într-un oraș aglomerat: peste 3.700 lei pe an

Accidentul a avut la ora 1 noaptea

Din primele informații, accidentul ar fi avut loc după ora 1 noaptea. Nu este clar ce făcea tânărul cu utilajul la acel moment.

La fața locului s-au deplasat pompierii, un echipaj de la ambulanță, altul SMURD și poliția. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Accident cumplit pe DN 6: Patru persoane și-au pierdut viața

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și cercetează modul în care s-a produs tragedia în care şi-a pierdut viaţa bărbatul.

Accident tragic cu tractor și remorcă

Patru persoane au decedat în urma unui accident produs joi seara în localitatea Constantin Daicoviciu din județul Caraș-Severin.

,,În această seară, pe DN 6, la ieşirea din localitatea Constantin Daicoviciu s-a produs un accident soldat cu decesul a patru persoane. În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, înmatriculat în Ungaria şi un autoturism în care se aflau 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani, din judeţul Caraş-Severin”, a informat, joi seară, IPJ Caraş-Severin. 

Sursa: Monitorul de Cluj

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI