Un bărbat a pierit în timp ce efectua lucrări de mentenanță la o piscină din localitatea Frăsinet, comuna Băișoara, din Cluj.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost descoperit fără suflare lângă piscină. Imediat ce a fost descoperit au fost alertate autoritățile, dar a fost prea târziu.

Citește și: "Nu am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a lovit mortal pe ofițerul SPP! Vatmanul a mărturisit cum s-a petrecut accidentul: "Am făcut tot posibilul să îl evit"

barbat mort, electrocutat, tragedie, cluj

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Salvatorii au intervenit, dar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină în localitatea Frăsinet, comuna Băișoara, unde un bărbat s-ar fi electrocutat în apropierea unei piscine. Echipajele au găsit victima în stop cardio-respirator, astfel că s-au întreprins imediat manevre de resuscitare. Din păcate, a fost declarat decesul bărbatului de 38 de ani.

La misiune au luat parte o autospecială de stingere de la Garda de intervenție Băișoara și o ambulanță SAJ”,

transmite ISU Cluj.

La locul tragediei au ajuns și polițiștii, care fac cercetări în acest caz. 

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Turda au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi electrocutat în timp ce efectua activități de mentenanță la o piscină, situată în curtea unui imobil din comuna Băișoara, în împrejurări ce urmează a fi stabilite de polițiști în cadrul cercetărilor. 

Din nefericire, bărbatul de 38 de ani, din comuna Mihai Viteazul, a decedat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală”, a transmis IPJ Cluj.

Citește și: Un conflict început între doi frați a escaladat rapid, în Centrul Vechi, la Botoșani! Oamenii s-au luat la bătaie și au împiedicat autoritățile să își facă treaba

barbat mort, electrocutat, tragedie, cluj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si