"Am fost la politie, am depus mai multe sesizari, nimic. Din cauza lui, a trebuit sa ma mut de pe strada pe care locuiam".

"I-am dat drumul ca n-avem ce face. Nu-l putem aresta ca are ceva cunostinte si relatii."

Cu sabia si nunceagul aduna "aprecieri" in lumea virtuala! In cea reala, face la fel:

"Toata lumea se teme de el, in fata nu-i zice nimeni nimic".



Isi spune Blondutu si desi abia a iesit de pe bancile scolii, numai de carte nu-i arde: din spusele vecinilor terorizati, individul cu impresii de "baiat rau" doboara copacii din fata blocului cu sabia, taie cauciucurile masinilor si cel mai grav, isi vaneaza vecinii ca pe iepuri.

"Dupa nevasta'mea, care e gravida, a fugit pe la magazin sa o bata si de-atunci, in seara respectiva, ne-am si mutat de pe strada pe care locuiam'.



"L-a lovit pe baiatul meu cu piciorul in cap. Dupa aia a facut crize, automat copilul a dat telefon dupa politie."

"Dimineata era deja in fata blocului: "hai ca va omor"".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pe numele individului din imagine, ar exista zeci de plangeri. Facute insa degeaba: aceiasi vecini de-ai lui spun ca dupa fiecare atac, politistii il incatuseaza apoi ii dau drumul ca si cand n-ar fi facut nimic. Satui sa traiasca in teroare, oamenii se-ntreaba daca nu cumva se lupta cu forte nevazute.

"Din ce se aude, are relatii foarte mari, cunostinte.

Din cate am inteles un unchi de-al lui e procuror".

"Nimeni nu poate sa-i faca nimic. Pe toata lumea bate pe drum fara motive. Scoate oamenii din casa, umbla cu cutite, sabii, droguri.".

Reporter: Toata lumea l-a luat in vizor, poate spuneti si de partile bune ale lui

Mama: Nu, sunt in timpul servicilui, va rog sa ma respectati.



De o usa trantita ne-am lovit si cand am incercat sa obtinem un punct de vedere de la politie. Am vrut sa stim cate plangeri exista pe numele individului si daca temerile oamenilor au vreun sambure de adevar. Desi informatiile pe care le-am cerut sunt de interes public, pentru obtinerea lor ni s-a cerut o cerere oficiala al carei raspuns are putea avea ca termen 10 zile. Vecinii individului spera ca pana atunci sa nu devina victime ale furiei tanarului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si