Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, polițiștii din Băilești au fost anunțați joi, 20 iulie, de către o femeie din localitate, cu privire la dispariția fiului său.

Pe trupul său au fost identificate arsuri și leziuni

Băiatul în vârstă de 25 de ani se afla cu oile la stână. Oamenii legii au început să îl caute, găsindu-l pe acesta fără suflare pe un câmp din Băilești.

De asemenea, pe trupul său neînsuflețit ar fi fost identificate arsuri și leziuni, care par a fi provocate de fulgere.

Un tânăr din Dolj a fost găsit fără viață, pe un câmp. Acesta ar fi fost lovit de un fulger.

Un tânăr din Dolj a fost găsit fără viață, pe un câmp. Acesta ar fi fost lovit de un fulger.

[Sursa foto: Pixabay]

“În urma examinării au fost identificate urme de arsuri şi leziuni ce par a fi provocate de un arc electric, cel mai probabil fulger”, a precizat IPJ Dolj. 

Trupul băiatului a fost transportat la morgă pentru a se efectua necropsia. De asemenea, polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 

Turist ucis de fulger pe insula grecească Rhodos

Un turist a avut parte de o moarte șocantă în vacanța din Grecia- a fost lovit de un fulger în timp ce se afla pe o placă în apă. O furtună a pornit din senin, iar tânărul de 26 de ani nu a vrut să iasă din mare, deși iubita sa l-a implorat să nu se expună pericolului.

Tânărul de 26 de ani, pe nume Scott Aaron Seddon, era filmat de iubita lui când a început o furtună din senin. 

Citește și: VIDEO- Inundațiile au făcut prăpăd în țară. În Reșița, străzile au fost măturate de viituri

Iubita lui a început să strige „ieși din apă, vino afară”, în timp ce alți privitori l-au îndemnat să iasă din mare în zona Agia Agathi, potrivit presei locale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Turistul de 26 de ani a continuat să facă paddleboard și prietena lui a surprins îngrozită momentul în care Seddon a fost lovit de fulger.

Citește și: O soție de milionar din Dubai se plânge că îî cumpără soțul prea multe lucruri. "Este rău să fii căsătorită cu un om bogat"

Telefonul ei a fost predat autorităților elene, care investighează cazul extrem de ciudat, relatează Protothema. Privitorii șocați s-au grăbit să-l ajute șiu să-l scoată din apă pe tânăr, dar echipajele de salvare au constatat decesul.

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si