Un bărbat a alertat poliția de urgență, după ce, în casa mamei sale, ar fi pătruns fratele acestuia, un tânăr în vârstă de 19 ani, care ar fi avut în posesie un cuțit. 

Se pare că tânărul de doar 19 ani ar fi avut interzis printr-un ordin de protecție să se apropie de mama sa.

A intrat în casa mamei sale cu un cuțit

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Focșani, ar fi intrat în casa mamei sale, cu un cuțit în posesie. Se pare că tânărul ar fi avut interzis prin instanță să se apropie de cea care i-a dat viață, la o distanță mai mică de 50 de metri.

Se pare că tânărul nu a ținut cont de ordinul de protecție emis de instanță și a decis să intre în locuința mamei sale. Potrivit informațiilor transmise de digi24.ro, tânărul și-ar fi amenințat mama, apoi i-ar fi furat telefonul mobil.

cutit in mana

Foto simbol- persoană cu un cuțit în mână

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fratele tânărului ar fi alertat imediat autoritățile cu privire la acțiunile comise de acesta.

"Printr-un apel la 112, în jurul orei 12,00, un bărbat din municipiul Bucureşti anunţa faptul că în locuinţa mamei sale din municipiul Focşani a pătruns fratele său, în vârstă de 19 ani, care ar fi avut asupra sa un cuţit. Spre locul indicat au fost dirijate imediat echipaje de poliţie şi jandarmerie.

Primul echipaj de poliţie care a sosit la adresa indicată a identificat femeia de 47 de ani, care a relatat faptul că, prin ameninţare, fiul său i-ar fi luat telefonul mobil. Totodată, tânărului de 19 ani îi fusese interzis printr-un ordin de protecţie emis de instanţă să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de aceasta", se arată în comunicatul transmis de IPJ Vrancea.

Citește și: VIDEO-Cinci indivizi au ajuns în arestul poliției, după ce ar fi agresat mai mulți bărbați. I-ar fi lăsat fără bani, bijuterii sau telefoane mobile

politie

Tânărul a fost reținut de autorități

[Sursa foto: istockphotos]

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost identificat de autorități în apropierea locuinței mamei sale. Acesta ar fi încercat să fugă de autorități, dar a fost prins.

Se pare că asupra tânărului a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Potrivit digi24.ro, acesta ar fi acuzat de tâlhărie calificată şi încălcarea ordinului de protecţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si