Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politiel al Judetului Galati, politistii Sectiei 3 au fost sesizati in noaptea de sambata spre duminica de catre reprezentantii Spitalului Judetean despre faptul ca un barbat de 31 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgente, avand mai multe plagi impuscate.

El a fost adus la unitatea spitaliceasca cu un taxi, fiind constient in momentul cand s-a prezentat acolo, iar cadrele medicale i-au acordat ingrijiri medicale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Initial, politistii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri sau alte violente, dar dupa ce vor fi prezentate concluziile medico-legale este posibil ca incadrarea juridica sa se schimbe in tentativa de omor.

Ancheta este coordonata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, oamenii legii urmand sa stabileasca toate aspectele care au dus la acest incident si sa-i traga la raspundere pe cei implicati.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si