Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Galati a ajuns de urgenta la spital! Barbatul prezenta multiple plagi impuscate

Un barbat in varsta de 31 de ani a ajuns la Spitalul Judetean Galati cu mai multe plagi impuscate, iar politistii si procurorii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politiel al Judetului Galati, politistii Sectiei 3 au fost sesizati in noaptea de sambata spre duminica de catre reprezentantii Spitalului Judetean despre faptul ca un barbat de 31 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgente, avand mai multe plagi impuscate.

El a fost adus la unitatea spitaliceasca cu un taxi, fiind constient in momentul cand s-a prezentat acolo, iar cadrele medicale i-au acordat ingrijiri medicale.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Initial, politistii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri sau alte violente, dar dupa ce vor fi prezentate concluziile medico-legale este posibil ca incadrarea juridica sa se schimbe in tentativa de omor.

Ancheta este coordonata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, oamenii legii urmand sa stabileasca toate aspectele care au dus la acest incident si sa-i traga la raspundere pe cei implicati.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI