Dumitru se mutase la Iasi impreuna cu iubita lui, studenta la Facultatea de Medicina si Farmacie. Tanarul ramasese fara loc de munca si s-a gandit sa se apuce de furat pentru a face rost de bani. Prima persoana care i-a venit in minte a fost o vecina din bloc, scrie BZI.

"S-a inarmat cu un cutit, si-a pus pe maini manusi din material textil, iar fata

si-a acoperit-o cu un tricou de culoare galbena", au precizat procurorii. A reusit sa sara din baia apartamentului sau in balconul persoanei vatamate. Aproximativ o ora si jumatate a stat acolo in apartament, insa nu a gasit nici bani, nici bijuterii si nici alte bunuri prea valoroase.

La ora 16:30 victima s-a intors acasa. El a auzit momentul in care ea a descuiat usa si a asteptat-o sa intre dupa care i-a pus mana la gura si cutitul la gat si i-a spus sa nu tipe. I se vedeau doar ochii caprui prin acel tricou legat in jurul capului. Victima s-a speriat foarte tare si a reusit sa tipe o singura data.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Inculpatul Hrinca Dumitru a tras-o pe persoana vatamata in sufragerie si s-au asezat pe canapea dupa care i-a adresat mai multe intrebari legate de viata sa, persoana vatamata, raspunzandu-i la toate. Inculpatul a sarutat persoana vatamata pe frunte si i-a spus sa nu-i fie frica", au precizat anchetatorii.


Victima i-a spus ca nu are bani sau alte lucruri de valoare in casa.

"Inculpatul a condus-o la frigiderul din bucatarie, a deschis usa si i-a spus sa-i gateasca oua. Aceasta s-a conformat, a facut un ou ochi pe care inculpatul a refuzat sa-l manance spunand ca a vrut doar sa vada daca persoana vatamata are abilitati( de gospodina- n.r.), dandu-si seama ca, pentru a manca, ar fi trebuit sa-si indeparteze tricoul de pe fata", au completat anchetatorii. Ulterior, cei doi au mers prin apartament pentru ca el nu credea ca nu gaseste nimic de valoare.

Intreaga poveste AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si