Un tânăr în vârstă de 34 de ani din Iași a recurs la un gest extrem de frica soției. Acesta a pierdut tot salariul la păcănele și singura soluție a fost aceea de a-și înscena propria tâlhărie.

Bărbatul a jucat salariul de 1.100 lei la păcănele. Gândindu-se la scandalul pe care l-ar putea avea acasă cu soția, tânărul s-a gândit la o soluție pentru a scăpa de gura femeii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Astfel, înainte de a ajunge acasă, a pregătit locul tâlhăriei chiar în scara blocului. Și-a aruncat portofelul pe jos și apoi s-a întins pe scări, comportându-se ca și cum ar fi fost atacat și jefuit. Și-a sunat apoi soția și i-a spus ce a pățit, iar aceasta a anunțat poliția.

Citeste si: Panică pe litoral! Incendiu la un hotel din Mamaia! Peste 20 de pompieri se luptă cu flăcările!

Un singur detaliu a omis bărbatul, acela că scara blocului era supravegheată video și tot planul lui a fost deconspirat.

Polițiștii chemați la fața locului au descoperit astfel că totul a fost o înscenare și i-au deschis bărbatului un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si