Tânărul locuiște în satul Curtuiușu Mare, comuna Valea Chioarului, județul Maramureș și s-a întors în țară dintr-o zonă care nu a fost afectată de epidemie.
Bărbatul și-a făcxut rost de mai multe sticle de alcool, le-a băut apoi a anunțat pe Facebook că vrea să se sinucidă pentru că nu mai poate locui acolo.
În urma gestului său extrem, a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, acolo unde a fost consultat, iar ulterior a avut parte și de un consult psihiatric în urma căruia a fost internat.

Citeste si: Multă lume nu știe, însă acest fruct are de 20 de ori mai multă vitamina C decât portocalele!

Citeste si: Alertă la Sibiu! Un avion cu 90 de pasageri a venit din zona roșie de coronavirus a Germaniei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A fost confirmat al 33-lea caz de îmbolnăvire cu coronavirus. Momentan sunt doar 7 pacienți vindecați.

”Europa este în stare de mobilizare. În această seară, am avut o videoconferinţă şi am vorbit cu toţi liderii statelor Uniunii Europene despre evoluţia situaţiei în ţările noastre. Protejarea cetăţenilor europeni este prioritatea zero şi am discutat măsurile necesare care se impun în situaţia actuală. Cu toţii suntem de acord că este absolut necesar să ne coordonăm eforturile pentru combaterea efectelor infecţiei cu coronavirus.

Doar prin luarea unor măsuri comune, care să contribuie la oprirea răspândirii virusului, vom reuşi să gestionăm eficient această criză. Şi numai împreună vom reuşi să prevenim efecte grave asupra economiilor europene. În acest sens şi pentru a discuta aceste chestiuni, am convocat deja pentru mâine, la ora 11:00, o discuţie cu premierul şi ministrul finanţelor publice”, a afirmat preşedintele.

Citeste si: Noi restricții în România. Activitățile culturale, religioase și de divertisment cu peste 100 de persoane, interzise

Deşi s-au confirmat 29 de cazuri în ţara noastră, nu avem răspândire comunitară a virusului, a mai spus preşedintele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si