Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Mehedinti a gasit un portmoneu plin cu euro, pierdut de un preot. Ce a facut preotul, ajuns imediat la politie ca sa-si recupereze banii

Un barbat de 22 de ani, din judetul Mehedinti, a predat, joi, la Politie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a gasit pe o strada din municipiul Motru. Bogdan Stanulescu a aflat la sectie ca portofelul in care se afla o suma importanta de bani apartine unui preot.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Stanulescu, din comuna Corcova, a observat, joi, pe mijlocul strazii Macului, din municipiul Motrului, un portmoneu, astfel ca a oprit autoturismul, l-a ridicat si a gasit actele proprietarului si suma de 700 de euro.

Barbatul a incercat sa-l caute pe proprietar, insa pentru ca nu l-a gasit, s-a dus la Politie.

„Eram cu autoturismul personal, mergeam pe strada cu masina si am vazut portofelul in timp ce mergeam. Era intins pe mijlocul strazii. Am coborat, l-am luat si am incercat sa dau eu de proprietar, dar nu sunt din judetul Gorj si nu am gasit adresa. Am cerut ajutorul politistilor, l-am gasit pe domn. Nu m-am gandit deloc sa-l opresc. Acum doua luni mi s-a furat portofelul in Germania, cu o mie de euro in el, cu toate actele. Numai eu stiu cat m-am chinuit sa obtin apoi toate actele, de bani nu m-a durut, cat m-a durut de acte.

Mi-a dat Dumnezeu tot ce imi trebuie, nu am nevoie de banii omului, care probabil avea mare nevoie de ei. Am inteles ca este preot”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Stanulescu, soferul care a gasit portmoneul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Sosit de indata la sediul Politiei Motru pentru a-si recupera bunul pierdut, preotul care si-a pierdut portmoneul, un barbat de 30 de ani, din Motru, a spus ca este un ”gest crestinesc”.

„Este un gest crestinesc, un gest normal pe care trebuie sa-l facem toti. Te gandesti mereu la bine cand gasesti cate ceva”, a spus preotul Marius Breana.

Tanarul de 22 de ani, care a dus portofelul la Politie, a fost felicitat de oamenii legii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI