În loc să îşi facă o programare pentru la proba teoretica a examenului auto, candidatul grăbit să susțină proba cât mai repede şi-a atras pe cap una şi mai mare, şi anume, a aflat că nu toţi angajaţii de la permise şi înmatriculări sunt dispuşi să încalce legea pentru o sumă de bani.

Băiatul s-a ales cu dosar penal după ce a dat mită ca să intre la examen fără programare

Mai exact, pe data de 9 august 2022, ofiţerul responsabil cu supravegherea probei teoretice pentru obţinerea permisului de conducere din Olt a fost abordat de o persoană, care i-a spus că, deşi nu are programare insistă ca şi ea să intre în examen în ziua respectivă. 

Citeste si: Doi jandarmi au ajuns la spital după ce au fost bătuți de un grup de tineri

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

I-a înmânat mai apoi ofiţerului de poliţie un dosar, în care a pus şi o sumă de bani. Când a văzut însă asta, poliţistul a sunat la Direcţia Generală Anticorupţie, iar procurorii au decis să organizeze un flagrant în aceeaşi zi.

Candidatul a fost prins în fapt, iar acum s-a ales cu un dosar penal pentru dare de mită, iar împotriva sa s-a dispus şi controlul judiciar pentru 60 de zile.

Citeste si: Urmărire ca în filme în Pantelimon. Polițiștii au încercat să prindă un şofer drogat 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si