Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr din Olt s-a ales cu dosar penal după ce a dat mită ca să intre la examenul auto fără programare

Metoda românului, dai bani și stai în față. Aceasta a fost și gândirea unui tânăr din Olt, care a încercat să dea mită pentru a intra la proba teoretică de obţinere a permisului de conducere, cu toate că nu avea programare.

Alexandra Costea,

Un tânăr din Olt s-a ales cu dosar penal după ce a dat mită ca să intre la examenul auto fără programare

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În loc să îşi facă o programare pentru la proba teoretica a examenului auto, candidatul grăbit să susțină proba cât mai repede şi-a atras pe cap una şi mai mare, şi anume, a aflat că nu toţi angajaţii de la permise şi înmatriculări sunt dispuşi să încalce legea pentru o sumă de bani.

Băiatul s-a ales cu dosar penal după ce a dat mită ca să intre la examen fără programare

Mai exact, pe data de 9 august 2022, ofiţerul responsabil cu supravegherea probei teoretice pentru obţinerea permisului de conducere din Olt a fost abordat de o persoană, care i-a spus că, deşi nu are programare insistă ca şi ea să intre în examen în ziua respectivă. 

Citeste si: Doi jandarmi au ajuns la spital după ce au fost bătuți de un grup de tineri

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

I-a înmânat mai apoi ofiţerului de poliţie un dosar, în care a pus şi o sumă de bani. Când a văzut însă asta, poliţistul a sunat la Direcţia Generală Anticorupţie, iar procurorii au decis să organizeze un flagrant în aceeaşi zi.

Candidatul a fost prins în fapt, iar acum s-a ales cu un dosar penal pentru dare de mită, iar împotriva sa s-a dispus şi controlul judiciar pentru 60 de zile.

Citeste si: Urmărire ca în filme în Pantelimon. Polițiștii au încercat să prindă un şofer drogat 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI