Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Suceava, dat disparut de familie, tine prima pagina a ziarelor din Franta. Ce a facut acesta este halucinant

Un tanar in varsta de 23 de ani din Suceava, pe care familia l-a dat disparut la politie, apare in numeroase publicatii din presa franceza dupa ce si-a inscenat moartea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Vacarusu a fost condamnat in Franta la 15 luni de inchisoare pentru furt. In timp ce familia isi facea griji pentru tanarul de 23 de ani, acesta ticluia un plan de evadare din inchisoare.

Ziaristii francezi, citati de Monitorul de Suceava, au relatat ca in noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie 2017, personalul de paza, care facea rondul obisnuit, a observat in celula detinutului roman un corp prabusit la pamant. Imediat s-a dat alarma, iar doi gardieni au patruns in celula pentru a-i acorda primul ajutor celui despre care credeau ca a incercat sa se sinucida.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Era vorba insa doar de un manechin, facut din sticle de plastic si haine. Pe manechin erau urme se sange, ulterior stabilindu-se ca este vorba de „Grenadine”- un sirop care se fabrica din rodii sau cirese.

Pana sa realizeze despre ce este vorba, cei doi gardieni au fost atacati prin surprindere. Detinutul care a stat ascuns in baia celulei avea intr-o mana o lama, iar in cealalta o coada de matura  ascutita, a mai relatat presa franceza.

Din fericire, atacul nu s-a soldat cu ranirea gardienilor, care au reusit sa-l imobilizeze pe detinut. Acestia au relatat ca au fost atacati cu multa violenta, cerand ca romanul sa fie anchetat pentru tentativa de asasinat.

Citeste mai multe AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI