Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, joi, că un tânăr de 18 ani, care a venit din Italia, a fost confirmat cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2. El prezintă o formă ușoară a bolii.

Tânărul s-a întors recent din Italia

În ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv şi 11 cadre medicale, cu varianta Delta, după ce ieri au fost raportate altele nouă, din care opt erau vaccinate împotriva COVID-19, potrivit Agerpres.



Numărul total al noilor contaminări cu SARS-CoV-2 este de 298, cu cinci mai multe decât în ziua precedentă, din care 28 sunt minori, iar 180 în Timişoara. S-au înregistrat trei decese.

Citeste si: O gravidă din Botoșani, depistată cu Covid-19, a plecat în Africa în loc să stea în carantină

A scăzut numărul pacienților internați la ATI

Rata de infectare, raportată la 14 zile, a urcat la 0,96 la mia de locuitori, pe judeţ, şi la 1,24 la mie în Timişoara.

De la începutul campaniei de vaccinare, în judeţ s-au administrat 659.939 de seruri împotriva virusului SARS-CoV-2, iar 318.099 persoane sunt complet imunizate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce sancțiune primesc oamenii care poartă măști textile sau de plastic?! Anunțul care intră în vigoare de sâmbătă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si