Clienții susțin că băiatul a ieșit agitat din mall, iar apoi s-a aruncat în gol. Ei au fost și cei care au sunat la 112.

Un tânăr din Timișoara s-a aruncat de la etajul 5 al parcării unui mall

Băiatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal, în stare de inconştienţă.  

Citește și: Numărul tentativelor de suicid au crescut de sărbători. Un tânăr s-a aruncat de la etajul unui mall din Timișoara

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„La data de 27.12.2022, în jurul orei 18:40, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al parcării unei societăți comerciale, parcare ce are ieșirea pe strada Sever Bocu. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Timișoara, care se află la spital în stare de inconștientă”, au

transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș.

Incendiu în Piaţa Centrală din Turda

”Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au intervenit în acestă seară pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei gherete, situate în piaţa agroalimentară din Piaţa Republicii, municipiul Turda”, a transmis, marţi seară, ISU Cluj.  

Citește și: Un bărbat a fost decapitat de tren, la Iași

”În momentul izbucnirii incendiului nu se aflau persoane în incinta pieţei agroalimentare, astfel că nu au fost necesare măsuri de evacuare şi nu au fost persoane care să solicite consult medical”, au mai precizat pompierii.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si