Inculpatul în vârstă de 19 ani a reușit să sustragă mașina în cauză dintr-o parcare aflată în zona trecerii cu bacul Brăila-Smârdan. Fiind fericit că planul i-a decurs așa cum își dorea, de acolo, tânărul a mers să vândă autoturismul la fier vechi, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Citește și: Accident tragic în Brăila! O copilă de șase ani și alți doi oameni s-au stins din viață în urma impactului violent

Proprietarul păgubit a observat imediat că mașina sa nu se mai află în parcare și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

Ce au transmis polițiștii

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 12:30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din oraşul Smârdan, cu privire la faptul că, în perioada 15-16.02.2023, i-ar fi fost sustras autoturismul pe care l-a lăsat în parcarea din zona trecerii cu bacul Brăila-Smârdan.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliţiştii au desfăşurat activităţi de cercetare, în urma cărora au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Smârdan, judeţul Tulcea, care ar fi sustras autoturismul în cauză, pe care l-ar fi valorificat în seara de 15 februarie a.c., într-un centru REMAT de pe raza municipiului Brăila”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții IPJ Brăila.

Citește și: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a lovit un polițist într-un spital din România

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de oamenii legii, iar tânărul în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt, notează jurnaliștii de la adevarul.ro.

Citește și: Mireasa și mirele au murit în noaptea nunții în cutremurul din Turcia. Povestea tragică a cuplului Elif și Halil Ibrahim


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si