Tânărul care a apelat la 112 a spus că este ținut în imobil fără voința lui și că este agresat.
”La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost ţinut împotriva voinţei sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violenţă.

Citeste si: Ilona, o moldoveancă de 16 ani, e dispărută de zile întregi în Italia. Adolescenta s-a certat cu mama sa: „Întoarce-te acasă”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă, cu domiciliul în oraşul Drăgăşani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o reţea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni”, a transmis, joi, IPJ Teleorman.

Băiatul ar fi fost dus cu forța la un imobil

Citeste si: Patru români, înșelătorie de 1,5 milioane de euro în Italia. Cum au acționat

Tot din sursa citată reiese că tânărul a fost urcat într-o autoutilitară după care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni.

”În urma activitaţilor desfaşurate au fost identificate 4 persoane, toate din comuna Brânceni, jud. Teleorman care au fost conduse la sediul Politiei, pentru audieri”, au mai precizat poliţiştii.

Citeste si: O româncă a fost sechestrată în casa sa din Italia de iubitul ei. Bărbatul a încuiat apartamentul și a plecat la bar, să bea

Autoritățile anchetetază cazul, iar persoana în cauză s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

O româncă a fost sechestrată în casa sa din Italia

O româncă a fost sechestrată în casa sa de iubitului ei din Milano, după ce s-au certat. Femeia a fost închisă pe balcon de iubitul beat. Românca a reușit să atragă atenția unui vecin, care a sunat la 112, astfel că carabinierii au rezolvat situația.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si