Inspectia Muncii, care a deschis o ancheta in acest caz, a constatat ca tanarul nu era trecut pe autorizatia Intreprinderii Familiale (IF) pentru care lucra.

La un pas de moarte din cauza neglijentei. Este vorba despre un muncitor de 30 de ani care si-a taiat gatul cu un pendular in timp ce facea lucrari de slefuire la mansarda unui imobil din municipiul Vaslui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aflat pe o schela, tanarul a avut, totusi, puterea sa se dea jos singur pentru a nu cadea de la cativa metri inaltime, ulterior fiind solicitata o ambulanta al carei echipaj medical a reusit sa-i opreasca sangerarea puternica.

Ulterior, muncitorul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui unde medicii l-au bagat imediat in operatie.

Sesizati de politie in acest caz, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Vaslui au deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a petrecut accidentul si daca tanarul de 30 de ani lucra cu forme legale.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si