Tânărul de 19 din Vaslui a fost lovit de prietenul său pentru că acesta a refuzat să facă schimb de iubite pentru o seară.

Surprins fiind de propunerea pe care i-a făcut-o prietenul său, acesta a refuzat categoric și a vrut să plece din încăperea în care erau, însă, pe neașteptate, a fost lovit în cap cu un baros.

"S-au luat la scandal după ce Silviu i-a propus băiatului meu să facă schimb de iubite.

Asa ne-a spus o fată care era acolo. Daniel n-a vrut să audă si le-a spus că nu mai stă, pentru că duminică dimineață are mașină spre București. Silviu a pus mâna pe un baros și i-a dat băiatului meu în cap. După ce a căzut la pământ, a vrut să-l mai lovească odată, dar Daniel s-a băgat cu capul sub pat. Tot fata aia ne-a spus că Daniel a țipat la el, să-i rupă spatele, să-i dea peste picioare, numai la cap să nu-l mai lovească pentru că moare", povesteşte mama tânărului pentru vremeanoua.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: EI sunt CRIMINALII lui Florin, tânărul de 20 de ani din Suceava ucis la metroul din Londra! Motivul STUPID pentru care l-au lăsat într-o baltă de sânge!

La scurt timp după ce a fost lovit, băiatul și-a pierdut cunoștința. Acesta a fost de urgență transportat la spitalul din Vaslui, însă apoi a fost transferat la Spitalul din Iași, medicii spunând familiei că acesta a fost în comă pentru o perioadă.

Acum băiatul se simte mai bine, însă are un cheag de sânge la cap, care dacă nu se retrage, va trebui operat.

Agresorul a fugit de la locul faptei, însă a doua zi a fost reținut de polițiști, urmând a fi prezentat în fața judecătorilor și arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si