Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tanarul vine cu chef de scandal. Enervat ca bunica nu raspunde la interfon, nepotul loveste cu maceta aparatul si geamul usii de la intrare. E insotit de fratele lui si de un prieten de-al lor. Niciunul nu indrazneste sa-l potoleasca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa ce au reusit sa intre in bloc, cei trei au ajuns in doar cateva clipe in casa batranei de 78 de ani si au facut prapad.
Cand s-a trezit cu cei 3 baieti in casa,  batrana  s-a speriat de moarte. A incercat sa-l linisteasca in primul rand pe nepotul furios, dar el  avea o singura misiune: sa gaseasca etnobotanicele.

In jur de 20 de minute a durat toata scena nebuneasca. Nepotul i-a distrus de tot casa bunicii.
Tanarul a fost luat de politisti, care i-au facut dosar penal pentru distrugere. Baiatul mai are antecedente penale, tot pentru violenta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si