Close sidebar
Close sidebar

Un tanar drogat din Galati a pus mana pe o maceta si a facut prapad in apartamentul bunicii sale!

Dupa crimele cutremuratoare din Bucuresti, un alt atac infricosator a avut loc la Galati. Tot din cauza drogurilor. Un individ a distrus cu maceta interfonul unui bloc, apoi a urcat in apartamentul bunicii sale, pe care l-a distrus cu totul. Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tanarul vine cu chef de scandal. Enervat ca bunica nu raspunde la interfon, nepotul loveste cu maceta aparatul si geamul usii de la intrare. E insotit de fratele lui si de un prieten de-al lor. Niciunul nu indrazneste sa-l potoleasca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dupa ce au reusit sa intre in bloc, cei trei au ajuns in doar cateva clipe in casa batranei de 78 de ani si au facut prapad.
Cand s-a trezit cu cei 3 baieti in casa,  batrana  s-a speriat de moarte. A incercat sa-l linisteasca in primul rand pe nepotul furios, dar el  avea o singura misiune: sa gaseasca etnobotanicele.

In jur de 20 de minute a durat toata scena nebuneasca. Nepotul i-a distrus de tot casa bunicii.
Tanarul a fost luat de politisti, care i-au facut dosar penal pentru distrugere. Baiatul mai are antecedente penale, tot pentru violenta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI