Accident produs în Florești, județul Cluj, în această dimineață. Un tânăr de 28 de ani, fără permis, fiind băut și sub influența drogurilor, a provocat un accident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat. Accidentul s-a produs pe DN 1 (E60).

Potrivit Poliției Județene Cluj, în accident au fost implicate un autoturism condus de bărbatul de 28 de ani și unul condus de un bărbat de 51 de ani, din județul Satu Mare.

Citeste si: Accident grav în Maramureș. Un șofer a intrat pe contrasens și a lovit o șoferiță

"Verificările derulate de poliţişti au condus la stabilirea faptului că bărbatul de 28 de ani nu deţine permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat o concentraţie de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul de 28 de ani a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice", a precizat sursa citată.

Citeste si: O tânără însărcinată și mama ei au fost rănite în urma unui accident rutier

O tânără însărcinată a ajuns la spital în urma unui accident rutier

Un accident rutier produs  pe drumul care leagă Bucureștiul de Târgoviște s-a soldat cu rănirea unei tinere însărcinate și mama acesteia. Accidentul a avut loc luni dimineață.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un copil de patru ani a fost accidentat după ce a ieșit cu trotineta din curte

O tânără însărcinată în șapte luni și mama sa au fost rănite într-un accident, pe Drumul Național care leagă Capitala de Târgoviște.

La volanul autoturismului se afla soțul tinerei, care intrase în depășire când a fost izbit de o șoferiță care încerca să facă aceeași manevră.

Un al  treilea autoturism a fost acroșat. Accidentul s-a produs aproape de localitatea Ilfoveni.

Citeste si:  Mesajul premierului Ciucă de Ziua Europei: „Acum, Europa dă dovadă mai mult ca oricând de unitate şi solidaritate”

„Când am ajuns paralel cu maşina doamnei a tras de volan şi doamna.

Probabil eram în unghiul mort. M-a lovit şi m-a aruncat în şanţ.”, Daniel Alexandru, soţul femeii înărcinate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si