Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un tânăr IT-ist din Cluj și-a pus capăt zilelor. Ce a scris în biletul de adio

Tânărul de 32 de ani nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care prietenii s-au îngrijorat și au alertat autoritățile. Din păcate, băiatul a fost găsit fără suflare.

Albert Matei,

Un tânăr IT-ist din Cluj și-a pus capăt zilelor. Ce a scris în biletul de adio

[Sursa foto: Facebook.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nimic nu părea să prevestească sfârșitul fulgerător al lui Daniel, la cei 32 de ani, avea o carieră în IT ca designer de produs, era pasionat de fotografie și iubea muntele. Ieri dimineață, apropiații l-au dat dispărut după mai multe ore în care nu le-a răspuns la telefon.

Prietenii aveau să afle o veste tragică

După mai multe ore de căutări, polițiștii au reușit să identifice locul unde se află după semnalul telefonului mobil. L-au găsit în apropierea unei păduri, dar din păcate era deja fără suflare.

Citeste si: Soț și soție, găsiți morți în propria locuință

Daniel a lăsat un bilet de adio

Într-un bilet de adio, Daniel a așternut rânduri dureroase: de ceva vreme îl chinuiau migrene puternice, iar investigațiile medicale au scos la iveală că are o tumoră. Medicii i-au recomandat analize amănunțite înainte să pună un diagnosticat ferm, dar vestea că ar putea să aibă zilele numărate îi furase deja orice speranță că ar putea să se vindece.

Citeste si: Accident tragic în Iași. Un pieton s-ar fi aruncat în fața mașinii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Daniel era pasionat de fotografie și iubea muntele 

[Sursa foto: Facebook.com]

Daniel este plâns acum de zeci de prieteni și oameni alături de care a lucrat. Dispariția lui subită a lăsat în sufletele apropiaților un gol imens.

„Așa vreau să îmi amintesc de tine... Senin, cu zâmbetul pe buze și cu blândețe în voce.”

Doar dacă familia o va cere, trupul neînsuflețit al tânărului ar putea fi supus unei autopsii. Deocamdată însă toate indiciile duc spre o sinucidere.

Citeste si: Mădălina Pamfile a încercat să se sinucidă! A vrut să se arunce de la etajul cinci, dar a fost salvată în ultima clipă: „Se ținea doar de plasa de la termopan”

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI