Anunţul dispariţiei tânărului în vârstă de 19 ani, din judeţul Olt, a fost făcut de reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.  

Ce au transmis oamenii legii

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa, au fost sesizaţi, de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 24 iunie a.c.,

fiul său, Geantă Alin Mircea, în vârstă de 19 de ani, din comuna Strejesti, judeţul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu, la muncă în Germania, iar în data de 16 august 2022, ar fi plecat din Germania către România.   

Aceasta a mai declarat faptul că fiul său ar fi plecat din Germania cu un autoturism al cărui număr de înmatriculare, şofer şi pasageri nu-i cunoaşte, iar dintr-o benzinărie de pe teritoriul Germaniei, când şoferul a oprit, fiul său ar fi părăsit autoturismul şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută“, au transmis oamenii legii. 

Citeste si: Scandal între clanuri în Lugoj. Incredibil ce dezastrul au lăsat în urmă după răfuială

Adolescentul în vârstă de 19 ani are următoarele semnalmente: înălţime 1,90 metri, greutate 70 de kilograme, ochi negri, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt, faţa ovală, fără semne particulare.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul dispariției“, mai precizează poliţiştii.

Un român care a plecat la muncă în Germania a fost dat dispărut de familie. Constantin este de negăsit

Oamenii legii din Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Vorniceni, a plecat la muncă în Germania, fără a mai lua legătura cu membrii familiei.

Pe data de 31 iulie 2022, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 41 de ani, din comuna Vorniceni, a plecat în data de 22 iunie la muncă în Dusseldorf, Germania, fără a mai lua legătura cu membrii familiei până în prezent, transmite monitorulbt.ro 

Citeste si: Polițiști atacați cu pietre în Sibiu: aceștia au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), bărbatul dispărut esre SANDU CONSTANTIN.

Contantin are următoarele semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, 65 de kg. La data la care a plecat de la domiciliu, acesta era îmbrăcat cu trening de culoare neagră și încălțăminte sport de culoare albă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, au anunțat reprezentanții IPJ Botoșani.

Citeste si: Incendiu în Argeș: flăcările au izbucnit la o instalaţie de producţie de oxigen


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si