O mamă româncă traversează clipe de coșmar, după ce a aflat că fiul ei pe care îl dăduse dispărut, a murit carbonizat  într-o parcare publică subterană din Seregno, un oraș din provincia Monza.

Trupul carbonizat îi aparținea, așadar, unui tânăr român în vârstă de 19 ani. Cadavrul a fost identificat în cursul zilei de joi, fără acte de identitate, în parcarea subterană din Via Odescalchi.

Citește și: Student de 20 de ani, mort într-o cameră de cămin din București

Tânărul era căutat de mama lui și de autorități de câteva zile

Mama lui a recunoscut rapid trăsăturile fiului său și a rămas terifiată după ce a vizionat câteva secvențe din înregistrările sistemului de supraveghere video din parcare. Tânărul locuia alături de mama lui într-o casă în Brianza.

Femeia declarase sâmbătă dimineață dispariția fiului ei. Tânărul avea obiceiul de a mai pleca de acasă ocazional și trecea printr-o perioadă complicată. Nu era prima dată când petrecea o noapte în afara casei. Cu toate acestea, la a doua absență, mama lui s-a panicat și a decis să apeleze la autorități.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: „Luca, tu ești viu! Noi suntem morți”. Durere fără margini la înmormântarea lui Luca, băiețelul lovit de TIR în Lețcani

Atunci, anchetatorii au luat în calcul faptul că trupul găsit carbonizat ar putea fi al românului, iar în următoarele momente certitudinea a fost dată chiar de mama lui, atunci când și-a recunoscut fiul în imagini.

„Băiatul ăla din videoclip este fiul meu”,

a spus femeia.

Moartea tânărului: accident sau sinucidere?

Potrivit camerelor de supraveghere din zonă, tânărul de 19 ani a adus cu el câteva sticle de combustibil (în special motorină) și câteva cutii de carton, cel mai probabil pentru a fi folosite ca pat în acea noapte. În tot acest timp, băiatul a fost singur, motiv pentru care incidentul tragic s-ar fi produs din cauze accidentale sau autoprovocate, potrivit Il Giorno.

Citește și: Un băiat de 14 ani a fost găsit mort într-un lac. Minorul fusese dat dispărut de familie

Autoritățile italiene au exclus posibilitatea ca cineva să-l fi atacat în timp ce dormea și iau în calcul și ipoteza sinuciderii. Urmează să fie efectuată autopsia pentru a se afla cu exactitate circumstanțele tragediei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si