Cătălin, în vârstă de 22 de ani, se afla pe un drum din Caerano di San Marco din provincia Treviso când a pierdut controlul volanului din motive neștiute, într-o curbă, izbindu-se în zidul de beton al unei case. 

Citeste si: Accident rutier: un autocar a intrat într-un TIR pe un drum european

A rămas blocat în mașină

Tânărul a rămas blocat în mașina pe care o conducea. Din nefericire, la venirea pompierilor, acesta nu a mai putut fi salvat. Medicii de la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă rănile i-au fost fatale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit, duminică dimineață. Cele două mașini implicate au fost distruse în proporţie de 90%

Motorul mașinii a zburat în șant după impact

Presa locală din Italia spune că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul mașinii a zburat într-un șant. 

Pe rețelele de socializare, iubita, prietenii și apropiații au transmis zeci de mesaje de condoleanțe, exprimându-și regretul pentru sfârșitul prematur al băiatului.

Citeste si: VIDEO| Este doliu în teatru. Un artist a decedat pe scenă, în timpul unei reprezentaţii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si