Un adolescent din Kentucky, SUA, a murit fulgerător în urmă cu o săptămână, în timpul unui antrenament de Rugby.

Tânărul a fost lovit de coechipierul său, iar în acel moment el a căzut și s-a lovit puternic la cap. Astfel, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Tânărul era în clasa a XI-a.

Citește și: Mihăiță a dispărut acum șase ani. Nimeni nu mai știe nimic de el din momentul în care autocarul în care se afla a făcut un popas

Tatăl băiatului a menționat că lovitura nu a fost una puternic. Totodată, el a mai spus că băiatul său purta o cască de protecție în timpul antrenamentului. Tânărul a fost transportat la spital, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală pentru eliberarea presiunii craniei. Din nefericire, el a decedat.

Râuri de lacrimi pentru tânărul rugbist

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Decesul tânărului a fost confirmat de Kentucky High School Athletic Association.

Declarația lor a devenit virală pe rețelele sociale. 

Acum, prietenii, familia, dar și coechipierii tânărului suferă enorm după pierderea lui.

Citește și: O familie din Prahova și-a omorât copilul de 4 ani după ce l-a opărit/ Av. Cuculis: „Pur și simplu au topit copilul în cadă”

„KHSAA este o familie formată din școlile membre, administratori, antrenori, profesori și fani. Andrew Dodson a fost membru al acestei familii.

Astăzi, cu toții deplângem alături de familie, prieteni, coechipieri și întreaga familie KHSAA, pierderea acestui tânăr", au menționat KHSAA în postarea lor despre decesul tânărului rugbist.

Antrenorul principal de fotbal al Universității din Kentucky și-a exprimat sincerele condoleanțe pe rețelele sociale. Acesta a lăsat un mesaj emoționant după ce băiatul a trecut în neființă, chiar în timpul unui antrenament.

Citește și: Tragedie fără margini! Un tată și fiul său au fost executați în propria casă: „Pur și simplu nu există cuvinte pentru cât de îngrozitor este”

„Simpatiile și rugăciunile noastre sunt alături de familia, prietenii și coechipierii lui Andrew Dodson. Suntem sfâșiați de această tragedie și ne pare profund rău pentru pierderea voastră", a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si