Un bărbat de 27 de ani din Oradea s-a aruncat în Crișul Repede, iar atunci când polițiștii au venit, acesta s-a urcat în mașină, apoi a fugit. Bărbatul a fost găsit de autorități, scos la mal, apoi s-a încercat resuscitarea lui, dar fără rezultat.

Citește și: Un bărbat a murit în timp ce se afla la pescuit

Un bărbat a murit în timp ce se afla la pescuit

Tragedie în localitatea Poarta Albă, județul Constanța. Un bărbat și-a pierdut viața la pescuit. Acesta a aruncat undița în apă, iar firul undiței a atins firele de înaltă tensiune ale căii ferate și  a fost electrocutat.

Citeste si:  Giurgiuveanul dispărut pe data de 30 septembrie a fost găsit decedat

Autoritățile au intervenit de urgență, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Martorii aflați la fața locului au povestit pompierilor celor întâmplate și cum au încercat să intervină. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si:  Doi fraţi români, executaţi în stil mafiot în Belgia. Au fost găsiți împușcați în cap lângă un lac

La fața locului a intervenit o autospecială de stingere și salvare, o ambulanță și un echipaj al Detașamentului Medgidia.
Pescarul nu a conștientizat ricurile la care se expune în momentul în care a mers să pescuiască în acel loc.

Citeste si:  VIDEO- UPDATE: Dublă tragedie în Dâmbovița: un copil de patru ani s-a înecat în piscina din curtea casei. Mama s-a spânzurat în urma șocului

Giurgiuveanul dispărut pe data de 30 septembrie a fost găsit decedat într-un canal

Un bărbat din Giurgiu, dispărut pe data de 30 septembrie, a fost găsit fără suflare în apropiere de Canalul Plantelor.

Bărbatul plecase pe data de 30 septembrie la pescuit, iar  rudele au sunat la Poliție să anunțe dispariția în momentul în care acesta nu s-a mai întors acasă. Acesta a fost găsit în zona Canalului Plantelor, fără suflare, fiind deja prea târziu. 

Citeste si:   VIDEO: Cine este Angelin, băiatul de 13 ani care a plecat din Galați după o ceartă cu tatăl. A fost găsit în urma mesajului Ro-Alert


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si