Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr s-a trezit din comă fix înainte să fie deconectat de la aparate

Un bărbat din UK în moarte cerebrală s-a trezit exact când trebuia să fie deconectat de la aparatele care îl mai ţineau în viaţă.

Stefania Pavel,

Un bărbat din UK în moarte cerebrală s-a trezit exact când trebuia să fie deconectat de la aparatele care îl mai ţineau în viaţă.

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

James Howard-Jones, în vârstă de 28 de ani, va rămâne cu handicap mental și fizic și va avea nevoie de îngrijire pentru tot restul vieții. Atacatorul său, Ben Davies, în vârstă de 24 de ani a recunoscut că a provocat vătămări corporale grave fără intenție și a fost închis pentru 2 ani și 4 luni, relatează  Daily Mail.

Tânărul a fost supus mai multor operații

James a fost lovit cu pumnii de Ben pe 24 aprilie anul trecut, pe o stradă din Cheltenham, în timpul unei ieșiri în timpul nopţii. James a căzut pe spate și s-a lovit la cap, suferind un traumatism aproape fatal care i-a schimbat viața. A fost transportat la spital unde a rămas inconștient timp de câteva săptămâni, timp în care a fost supus mai multor operații de urgență.

Citește și: Strigătul de ajutor al unui tânăr fotbalist. Denis are nevoie de ajutorul nostru: „Totul a început în luna decembrie, când o simplă răceală nu mai trecea”

James a fost lovit cu pumnii de Ben pe 24 aprilie anul trecut, pe o stradă din Cheltenham, în timpul unei ieșiri în timpul nopţii.

[Sursa foto: Daily Mail]

„Ați distrus viața și speranțele domnului Howard-Jones- un tânăr în floarea vârstei, cu totul pentru care să trăiți. În același timp, ai rupt inimile familiei și prietenilor lui. Prejudiciul pe care l-ați provocat este devastator și de-a lungul vieții pentru toți cei afectați de fapta dumneavoastră criminală”, i-a spus judecătorul atacatorului.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

În timp ce familia lui James ia în considerare o cerere de recoltare a organelor sale pentru transplant, el și-a recăpătat cunoștința, a spus procurorul. Cu toate acestea, starea lui l-a lăsat cu dizabilități fizice și psihice.

Familia lui James a fost de acord cu donarea organelor

Tatăl lui James, Neil Howard-Jones, îi spusese mai devreme judecătorului:  „În primele două săptămâni, medicii care l-au tratat pe James ne-au spus că era în moarte cerebrală și că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să-l lăsăm să moară. Mi s-au pus întrebări pe care nici un părinte nu ar trebui să le audă, cum ar fi să-i las organele să fie donate. Am convenit că acest lucru ar trebui făcut și se făceau aranjamente pentru donarea lor. Am convenit că acest lucru ar trebui amânat cu o săptămână, astfel încât familia și prietenii să-și poată lua rămas bun de la James. În mod incredibil, în ciuda a ceea ce ne-au spus experții, James a continuat să-și recapete cunoștința. Inițial, a putut doar să ofere contact vizual și nu a putut să se miște sau să vorbească".

Citește și: Povestea impresionantă a fetiței care și-a salvat mama bolnavă de inimă, după ce a folosit un asistent virtual pentru a chema ajutoare: „Sunt atât de mândră de ea”

Starea lui James s-a îmbunătățit până la un punct în care a putut fi mutat într-un centru de reabilitare.

[Sursa foto: Daily Mail]

Starea lui James s-a îmbunătățit până la un punct în care a putut fi mutat într-un centru de reabilitare. Cu toate acestea, el trebuia să se întoarcă la spital de mai multe ori din cauza convulsiilor.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

„În prezent, are nevoie de ajutor pentru a se ridica din pat, pentru a merge doar la toaletă. El poate folosi un scaun cu rotile, dar doar un număr de ore în fiecare zi din cauza oboselii.”

Ben Davies a fost arestat pe 8 mai 2022 şi va ispăşi 2 ani şi 4 luni de închisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI